Home / archiefcentraal / sterk begin sv broekland op thuistoernooi

sterk begin sv broekland op thuistoernooi

Broekland 1 is goed begonnen aan het Oudejaars Zaalvoetbaltoernooi in de eigen Nijhof-sporthal. In de poule met Heeten, Raalte, Nieuw Heeten en Rohda staat de ‘thuisploeg’ op een stevige eerste plaats. Broekland was al de favoriet in de poule.

De eerste wedstrijd tegen Heeten werd nog gelijk gespeeld (1-1), maar wist vervolgens van alle andere tegenstanders uit de poule de volle punten te pakken. Dit bracht Broekland naar de koppositie met 10 punten uit 4 wedstrijden, gevolgd door Heeten.

Lees ook

Lezing in Holstohus over Zwitserse kunstenaarskolonie

OLST – Anjette van de Ven van Bureau KunstVenster verzorgt op maandag 25 oktober een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.