sr plop quiz bij ripperda en reimink

Café-restaurants Ripperda in Den Nul en Reimink in Lemelerveld houden op dinsdag 11 december de 3FM Serious Request P(L)OP Quiz avond. Op deze avond wordt in heel Nederland in ongeveer 200 verschillende Grolsch horecagelegenheden de 3FM Serious Request P(L)OP Quiz gehouden. Ook in de regio kunnen muziekliefhebbers hun kennis op de proef stellen. Samen met vrienden, kennissen of collega’s kan in teams worden meegedaan aan deze quiz. Het doel is natuurlijk om deze avond zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Glazen Huis actie in Enschede.

Naast de speciale blikken die Grolsch voor 3FM Serious Request in de markt zet, organiseert de brouwer samen met haar horecaklanten middels de P(L)OP Quiz een bijzondere inzamelactie. Voor deelname aan de P(L)OP Quiz gaat van elke Grolsch horecagelegenheid 50 euro naar het goede doel. Daarnaast kan iedere deelnemende horecagelegenheid gedurende de quiz-avond op eigen initiatief extra geld inzamelen, bijvoorbeeld door geld te vragen van gasten voor deelname aan de quiz.

Edwin Blom, Directeur Verkoop Koninklijke Grolsch: “We hopen met deze 3FM Serious Request P(L)OP Quiz zoveel mogelijk mensen naar de horeca te trekken. Het zou geweldig zijn om die avond samen met horecapartners én consumenten een mooi bedrag in te zamelen voor de Glazen huis actie in Enschede.”

Tijdens de P(L)OP Quiz wordt in vijf spannende rondes de popmuziekkennis van de verschillende teams getest. Uiteraard is er voor het winnende team een unieke prijs beschikbaar. De exacte aanvangstijden zijn op te vragen bij de horecagelegenheid. Ripperda bevindt zich aan de Rijksstraatweg 97 en Reimink is te vinden aan de Dorpsstraat 2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.