spetterende kerstvakantie in zwembad tijenraan

Zwembad Tijenraan in Raalte houdt in de kerstvakantie verschillende leuke activiteiten, voor jongen en oud. Een familiedag, snorkelen en lopen op het water; het kan in de kerstvakantie bij het zwembad.

Gezellige familiedag

Op donderdag 27 december wordt er een gezellige familiedag gehouden bij het zwembad. De dag

begint met baby-peuter discozwemmen. ’s Avonds zijn er vanaf 18.45 uur diverse activiteiten voor het hele gezin. Zo wordt de film Madagascar 3 gedraaid tijdens een Drijf-Inn en kun je actief meedoen met aquafietsen of aquazumba. Deze avond kun je op een unieke manier laten vastleggen door met het hele gezin een onderwaterfoto te laten maken.

Uitdagende activiteiten

In de rest van de kerstvakantie worden er ook nog allerlei activiteiten georganiseerd. Doe bijvoorbeeld mee met schatduiken of snorkelen, loop op het water in de aqua-bubble of maak een echte duik in het wedstrijdbad onder leiding van duikvereniging Cerianthus.

Aangepaste openingstijden

Tijdens de kerstvakantie is zwembad Tijenraan op dinsdag 25 december 2012 (eerste kerstdag) en

dinsdag 1 januari 2013 (Nieuwjaarsdag) gesloten. Op de overige dagen zijn er aangepaste openingstijden.

Kijk voor een overzicht van de openingstijden op de website van Sportbedrijf Raalte: staging2.sportbedrijfraalte.nl Hier vind je ook het volledige activiteitenaanbod.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.