snip en snap in het hoftheater

Snip en Snap staan vrijdag 28 december in het HOFtheater met de voorstelling ‘Ja, dit is Revue!’. Willy Walden, gespeeld door Burt Lamaker en Piet Muyselaar gespeeld door Stan Limburg maken furore als de dames Snip en Snap. Een avondje vol revue.

Een avondje revue, dat was meedromen met komische sketches, dans, muziek en veren. Willy slijt zijn dagen in het verzorgingshuis. Hij krijgt bezoek van Piets geest, met wie hij nog iets af te sluiten heeft. Samen nemen zij u mee in hun herinnering; naar de liedjes en verhalen van toen. Geïnspireerd op waargebeurde feiten uit de revuegeschiedenis.

‘Ja, dit is Revue!’ is een muziektheatervoorstelling over Snip en Snap en over Willy Walden en Piet Muyselaar. De voorstelling is geen kopie van de revue avonden zoals die ooit door dit legendarische duo zijn opgevoerd.

Binnenkort te zien in het HOFtheater:

Do 17-01: Normaal – Halve Soul Helemoal Høken (Wachtlijst)

Vr 18-01 : Thijs Kemperink – Achteraf bekeken (Kaarten beschikbaar)

Za 19-01: Rob Kamphues – Sterke verhalen (Kaarten beschikbaar)

Zo 20-01: Theatergroep POP – Knofje op visite (Wachtlijst)

Kaartverkoop

Kaarten voor voorstellingen in het HOFtheater bestellen kan via de Bibliotheek Raalte (0572-363637) of via staging2.hofinsalland.nl waar u zelf uw stoel kunt kiezen en thuis uw e-ticket uit kunt printen. Indien er op de avond / middag van de voorstelling nog kaarten zijn, kunnen die vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstelling ook aan de kassa van het HOFtheater worden gekocht (alleen contante betaling of incasso mogelijk).

Meer informatie over deze en andere voorstellingen staat op staging2.hofinsalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.