Home / archiefcentraal / smeekens wint goud in china

smeekens wint goud in china

Bij wereldbekerwedstrijden in het Chinese heeft schaatser Jan Smeekens zaterdagmiddag (plaatselijke tijd) de zevende wereldbekerzege in zijn loopbaan geboekt. De Raaltenaar bleef Zwollenaar Michel Mulder net voor: 35,15 om 35,20.

De 25-jarige Smeekens werd eerder dit seizoen al twee keer derde en één keer tweede. Mulder werd vorige week in Nagano tweede en vierde. Smeekens gaat momenteel aan de leiding in het wereldbekerklassement. Mo Tae-bum, de naaste belager van Smeekens in de WB-stand, werd slechts twaalfde.

Lees ook

Drie leuke fietsroutes in de regio

(Advertorial) REGIO – Wij durven te beweren dat Salland een van de mooiste streken van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.