serious request actie kinderopvang heeten

Van pindakransen en vetbollen voor vogels tot opgepompte potjes voor waxinelichtjes en kerstkaarten.

Ieder dag wordt er wat lekkers gebakken om te verkopen en kunnen bezoekers hun lege flessen inleveren. Mocht je niets willen kopen, maar wel een bijdrage leveren voor het goede doel, dan kan dat natuurlijk ook door middel van een vrije gift. Er staat een donatiebox waar je geld in kunt doen.

Op 21 december wordt het opgehaalde bedrag persoonlijk naar het glazen huis toe gebracht. Alle vestigingen van kinderopvang KOOS doen hier aan mee. De deuren van Kinderdagverblijf Woelwater en BSO Tornado zijn in deze week geopend van 14.30 tot 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.