Home / archiefcentraal / scoutinggroep st joris zoekt vrijwilligers

scoutinggroep st joris zoekt vrijwilligers

De B.E. St. Joris Overijssel is op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor avontuurlijk werk met een vleug(je) zorg. B.E. St. Joris is een scoutinggroep voor jongens en meisjes van 6 tot 35 jaar met een beperking. Deelnemers komen uit alle gemeenten van Overijssel.

Iedere maand komen de deelnemers van de Esta’s (leeftijd 6 tot en met 11 jaar) bij elkaar voor hun maandelijkse scoutingweekend in een aangepast blokhut in de natuur rond Holten. Dit weekend begint op zaterdag om 14.00 uur en is op zondag om 14.00 uur afgelopen.

Tijdens het weekend vinden allerlei activiteiten zoals spelletjes, knutselen, speurtochten, zingen, en een spannend verhaal bij het kampvuur plaats. Dit alles rond een bepaald thema. De fantasie wordt hierbij geprikkeld en samenwerken wordt spelenderwijs gestimuleerd. De activiteiten vinden zoveel mogelijk in de buitenlucht plaats.

Ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk met mensen, met avontuur, in de buitenlucht en met veel voldoening? Dan is dit misschien iets voor jou. Neem eens contact op met Cris Freriks voor meer informatie (crisfreriks@gmail.com) of bezoek de website van de B.E. St. Joris groep (www.bestjorisoverijssel.nl)

Lees ook

Fietstocht door Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 8 augustus een fietstocht door de Duursche Waarden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.