schilderij te koop voor serious request

Na rijp beraad werd voor dit goede doel door de eigenaren van de galerie een uitzondering gemaakt op het kunstbeleid en het schilderij is dan ook te bekijken op een speciaal plekje in de molen.

Rita is werkzaam als kraamverzorgster en wil heel graag zoveel mogelijk bijdragen aan het goede doel. Iedereen is uitgenodigd een bezoekje te brengen aan Galerie Brasserie 1703, Molenbelt 5 in Wijhe. Een kans om te genieten van kunst , een lekkere kop koffie of thee of een lunch en om het goede doel te steunen.

De vraagprijs staat vermeld bij het schilderij en reacties kun je kwijt in een schriftje. Mocht je serieus geïnteresseerd zijn, maar een ander bedrag in gedachten hebben, noteer dan jouw naam en telefoonnummer, zodat contact kan worden opgenomen.

Wil je dit goede doel steunen met een gift, dan kun je die in de herkenbare box ter plekke (of elders) doneren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.