sallandse ouderenzorg scoort prima

Elsevier heeft voor het onderzoek een aantal indicatoren gebruikt, waarbij ze de tehuizen zelf om antwoord gevraagd heeft. Er is dus geen onafhankelijk onderzoek gedaan. Zo kan het zijn dat Angeli Custodes in Raalte heel hoog scoort, omdat de Zorggroep-medewerkers daar uitmuntend werk leveren. Het kan ook zijn het niet in de aard van de kloosterzusters ligt te klagen en dat de ‘zusters van liefde’ per definitie heel blij zijn met de hulp die ze krijgen.

De indicatoren waarop de verpleeghuizen, verzorgingstehuizen en thuiszorgorganisaties beoordeeld zijn liggen bijvoorbeeld op het vlak van lichamelijk welbevinden en gezondheid, de woon- en leefsituatie, ervaringen met de geboden dagbesteding, zelfstandigheid/autonomie, mentaal welbevinden en de kwaliteit van de zorgorganisatie. Ook is gekeken naar het aantal valincidenten, medicijnincidenten, gebruik van antipsychotica, depressieve symptomen, probleemgedrag en vrijheidsbeperkende maatregelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.