ruim 150000 bezoekers dickensfestijn

De rij was dan ook lang. Gemiddeld moesten de bezoekers wel 1,5 uur wachten voor ze zich in de tijd van Charles Dickens konden wanen. Op sommige momenten was er zelfs sprake van een wachttijd van ruim 2 uur. Maar het was de moeite waard om te wachten. Mooie portretten en sterke karakters trokken door de Walstraat en brachten de geweldige sfeer die het festijn altijd zo bijzonder maakt.

Alex Schokker en Alex Witteveen wisten deze bijzondere sfeer vast te leggen met hun camera. Een aantal foto’s van Alex Schokker zijn hier te bekijken. Voor het volledige overzicht van de foto’s van Schokker kun je terecht op zijn website staging2.alexschokker.tk of bekijk zijn reportage hier

De foto’s van Alex Witteveen zijn te vinden in de bijgesloten fotoreportage.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.