rohda gaat gedragsregels tegen licht houden

“Dergelijke incidenten met een zo fatale afloop hebben zich gelukkig bij onze vereniging nog nooit voorgedaan. Ook bij Rohda Raalte zijn respect voor elkaar, goede omgangsvormen, kortom fatsoenlijk gedrag conform gangbare normen en waarden belangrijke uitgangspunten. Dit is ook vervat in een ordeconvenant, waarin gedragsregels zijn opgenomen, die in acht moeten worden genomen bij deelname aan voetbalactiviteiten in verenigingsverband,” schrijft het bestuurd van de club. “Het is bij onze vereniging dan ook al jaren beleid dat ongewenst gedrag niet wordt geaccepteerd en getolereerd. Incidenten worden dan ook direct aangepakt en mensen worden erop aangesproken.”

“Dit neemt niet weg, dat wij ons realiseren dat de maatschappij voortdurend verandert; wij beraden ons dan ook met regelmaat over de effecten daarvan op onze vereniging, zoals ook in ons Meerjarenbeleidsplan is verwoord. De komende maanden zullen wij onze gedragsregels nog een kritisch tegen het licht houden. Hierbij zullen we nog nadrukkelijker aandacht besteden aan gedrag en houding van leden, vrijwilligers en ouders van jeugdleden bij alle verenigingsactiviteiten.”

Het bestuur kondigt aan haar leden te betrekken bij de naleving en naloop van gedragsregels. “Omdat wij dit zien als een gezamenlijke verantwoordelijkheid.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.