Home / archiefcentraal / rohda en berends niet samen verder

rohda en berends niet samen verder

Rohda Raalte en trainer/coach Martin Berends hebben in goed onderling overleg besloten aan het eind van dit seizoen te stoppen met de samenwerking. Vanaf het seizoen 2008/2009 was Martin als trainer/coach binnen Rohda Raalte verantwoordelijk voor het tweede elftal en Jong Rohda.

“Met kwaliteit en vakkennis heeft hij de Rohda-talenten verder op weg geholpen en er op deze wijze aan bijgedragen dat Rohda Raalte als vereniging een nieuwe periode van sportieve groei doormaakt,” aldus Rohda Raalte in een persbericht.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.