Home / archiefcentraal / rohda 1 genomineerd voor beste sportploeg

rohda 1 genomineerd voor beste sportploeg

Rohda Raalte 1 is genomineerd voor sportploeg van 2012. Op vrijdag 11 januari 2013 wordt het Sportgala – georganiseerd door de gemeente Raalte – in het HOFtheater in Raalte gehouden en hier worden de winnaars van alle categorieën bekend gemaakt.

“Ons vlaggenschip is genomineerd in de categorie ‘sportprijs team’ van deze sportverkiezing. Erkenning als sportploeg van het jaar van de gemeente Raalte zou een geweldige opsteker zijn in aanloop naar de tweede seizoenshelft voor de ranglijstaanvoerder van de Hoofdklasse”, aldus Rohda.

In de categorieën ‘sportprijs individueel’ en ‘sportprijs team’ kan iedereen vanaf 19 december 2012 stemmen via de website www.sportbedrijfraalte.nl op zijn/haar favoriete kandidaat. Stemmen kan ook via de website rohdaraalte.nl.

Lees ook

Taart van de VVD voor Motion Milon

RAALTE – Marielle Nahuis van Motion Milon in Raalte werd afgelopen vrijdag, op de Dag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.