rijbewijs in raalte duurder dan in olst wijhe

De aanvraag van een rijbewijs in de gemeente Raalte is duurder dan in de gemeente Olst-Wijhe. Een rijbewijs kost in Raalte 44,35 euro, terwijl inwoners van Olst-Wijhe maar 37,40 euro af hoeven te tikken.

De verschillen tussen onderlinge gemeenten zijn groot. Het rijbewijs is het duurst in de gemeente Deventer. Inwoners van Deventer betalen 66 euro. In Ede hoeft maar 37,05 euro neergeteld te worden.

De verantwoordelijke ministers hebben sinds 2010 al meerdere keren aangegeven een maximumbedrag in te voeren, maar tot op heden is dit nog niet gebeurd. Ministers Schultz laat aan RTL Nieuws weten dat de invoering van het maximumtarief onderdeel uitmaakt van een pakket aan wijzigingen die meer tijd gaat kosten. De nieuwe datum is 1 januari 2014.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.