rhonradturnsters kwiek in de prijzen

Afgelopen zaterdag vonden de jaarlijkse Rein Bloem Bokaal kampioenschappen plaats in Renkum, waarbij RGV Kwiek uit Raalte met 5 deelnemers actief was. Ilse Schutte, Merel Peeters, Hanneke van Fledder en Esmee Nijlant deden mee in niveau 3, waarbij Esmee, Ilse en Merel een extra uitdaging hadden door het turnen met muziek. Merel presteerde goud, mede door haar schitterende spiraaloefening, waarbij het Rhönrad als een euro rolt en Hanneke werd zonder muziek tweede. Eline te Wierik deed mee in het hoogste niveau 1 en werd, ondanks dat ze ziek aan de wedstrijd deelnam, toch nog 3e.

De wedstrijd werd door RTV Rein Bloem Oosterbeek georganiseerd en wordt gehouden voor de turners en turnsters uit heel Nederland in de hoogste niveaus (niveau 1,2 en 3). De scores op drie onderdelen – springen, spiralen en rechtuit – vormden samen de totaalscore.

Is deze sport iets voor jou? RGV kwiek heeft wel nog plaats voor nieuwe Rhönradturnsters. Op staging2.rgvkwiekraalte.nl kunt u meer informatie vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.