restaurant krieghuusbelten bestaat 125 jaar

“Wat ons uniek maakt, is dat we hier beschikken over enorm veel extra faciliteiten.”

Aan het restaurant grenst een kleine sporthal en bovendien beschikt de camping – waar het restaurant onderdeel van uitmaakt – over een speelhal voor de jeugd. “In de sporthal kunnen de kinderen basketballen of een balletje trappen. Verder kun je hier biljarten, poolen en diverse spelletjes doen. In de speelhal zijn er ontzettend veel extra mogelijkheden.” Kortom ook in de wintermaanden is er voor de kinderen altijd wat te doen, wat het voor de ouders perfect mogelijk maakt om kinderfeestjes te organiseren. In de zomer zijn er zelfs arrangementen rondom het overdekte zwembad mogelijk.

Maar dat is nog lang niet alles. Restaurant Krieghuusbelten voorziet in een ruime kaart. Groepen kunnen er aanschuiven bij buffetten, die ze eventueel zelf naar wens kunnen samenstellen. “We werken met een hele goede prijs/kwaliteitverhouding en we proberen zoveel mogelijk te werken met verse producten. Verder hebben we hier verrassende weekmenu’s en een uitgebreid aanbod aan broodjes. Ook zijn er mogelijkheden voor bedrijfs- en themafeesten.” Alle culinaire mogelijkheden staan op staging2.restaurantkrieghuusbelten.nl

Restaurant Krieghuusbelten kan groepen aan tot circa 120 personen, maar eventueel kan het restaurant uitgebreid worden met de aangrenzende sporthal. Dan zijn er mogelijkheden tot circa 250 mensen. Voor gezelschappen, familiefeestjes, een cursus of een bedrijfspresentatie heeft het restaurant alle faciliteiten. Kinderen kunnen er karaoke zingen, trampoline springen, bingo spelen of zich uitleven in de eerder genoemde speelhal. Verder is er een beamer en een geluidsinstallatie. Geen zin om te zitten? Het restaurant voorziet ook in enkele statafels. Voor dj’s kan worden gezorgd.

Daarnaast kun je er ook kiezen uit verschillende themafeesten. “We hebben hier ontzettend veel mogelijkheden en verschillende arrangementen”, vertelt Dirk Jan. “En weet je, ook in de zomer is er op afspraak ruimte voor kinderfeestjes. Het grote voordeel dan is dat je bij mooi weer ook nog gebruik kunt maken van het zwembad!”

Restaurant Krieghuusbelten is gevestigd aan de Krieghuisweg 19, telefoon 0572-371917. Het restaurant is van oktober tot en met maart op afspraak geopend. De jubileumacties zijn te vinden op de website van het restaurant.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.