reanimatie en ehbo cursus in raalte

Rode Kruis Salland Midden start in januari met een cursus reanimatie inclusief de inzet van een AED. De cursus wordt verzorgd volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad en na het volgen van vier lesuren kun je in het bezit komen van het certificaat BLS/AED hulpverlener.

In februari start de cursus Eerste Hulp. Deze kan op twee manier worden afgesloten. Na 12 lesuren kun je het Europees erkend Rode Kruis certificaat Eerste Hulp behalen. Na 20 lesuren kun je het Europees erken Rode Kruis certificaat Uitgebreide Eerste Hulp behalen. De cursussen zijn inclusief de reanimatie met AED. Cursisten worden beoordeeld op competenties, waardoor er geen examen afgelegd hoeft te worden.

De cursussen worden gehouden in de Helpende Handen in Raalte. Voor meerinformatie en aanmelden, zie staging2.rodekruis.nl/ehbo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.