promotie wijhe als leukste dorp van overijssel

Dat Wijhe is gekozen tot ‘Het Leukste Dorp van Overijssel’ wordt onderstreept met een promotiefilm. Opdrachtgever is RTV Oost.

Programmamaker, presentator en producent André van der Zee van Beleef! Media maakte het promotiefilmpje, in samenwerking met Julias Hartman en Joeri Slegten achter de camera. Het doel is om Wijhe nog meer onder de aandacht te brengen van de inwoners van de provincie Overijssel.

Diverse bedrijven hebben hun (financiële) medewerking verleend aan het project. Dat zijn Bakkerij Jolink, Eet- en drinklokaal “De Slinger”, Elferink Mode, Formido Wijhe,Galerie Brasserie 1703, Hemeltjen Bouwbedrijf, Jansen Venneboer, Keukenland, Tuinmeubelcentrum “Wijhe”, MD Makelaardij, Mico Mode Schulten Feel Fashion, Slaapzaal Wijhe, Tegelhuys Wijhe en Zwakenberg Tweewielers.

Het promotiefilmpje zal zo’n 200 keer te zien zijn bij RTV Oost vanaf kerst 2012 tot en met 13 april volgend jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.