prijzenspektakel in heino met erik hulzebosch

In Heino was het zaterdagavond dan zover: De Jort & Sander show had haar aftrap bij C1000 van de Worp. Het werd een mega spektakel met grote en kleine prijzen die gedraaid konden worden op het Rad van Fortuin. Binnen een kwartier na aanvang stonden er rijen buiten te wachten om te gaan draaien. Met prijzen die ook werden gedoneerd door andere ondernemers – en als klapper de hoofdprijzen persoonlijk thuisbezorgd door Erik Hulzebosch – werd deze zaterdagavond een happening voor heel Heino.

De eerste rad draaiers deze avond waren Cor en Sieni Schouten uit Raalte. Zij konden direct na het draaien een mooie Kjelvik jas uitzoeken. Daarna ging het rad nog zeker 400 keer in de rondte en met de slogan ‘altijd prijs’ werd iedereen verzekerd van een grote of kleinere prijs.

Zo werd onder andere een dag tuinwerk door Barrie Dijkman Hoveniers gewonnen door Mevrouw Tuten. Een dag schilderen gegeven door de broers Schipper & Schipper werd gedraaid door de gelukkige hand van familie van Gurp en ook Happy Hairdo deed mee en zij gaven een jaar gratis haar knippen weg. Dat werd gewonnen door familie Bargarjar uit Heino. José Schokker is geheel 2013 voorzien van gratis brood van Herman Boer en Roland Mulder heeft voortaan warme voeten op een heerlijk warm tapijt van Seine Wonen.

Tussendoor werden kleinere prijsjes gekscherend ‘Melindaatjes’ genoemd, wat betekende dat de draaier zich kon melden bij het ondernemersduo Kim en Marlinde voor een zak pinda’s, Kjelvik sjaal of kerststuk. “Het ging op een gegeven moment zo hard dat ik me inderdaad even zorgen maakte of we ‘altijd prijs’ nog wel waar konden maken”, aldus Marlinde Baarslag. “Hierin bleven grotere prijzen als bijvoorbeeld een portable dvd speler prompt staan omdat het rad maar niet op getal 17 – het nummer dat de dvd speler vertegenwoordigde – viel. Maar gelukkig draaide een dame vijf minuten voor sluiting alsnog 17 en kon zij gefeliciteerd worden met deze portable dvd-speler. Ondanks het draaien van een kleinere prijs werd nog altijd kans gemaakt op het trekken van de hoofdprijzen om 21.00 uur door Erik Hulzebosch.

Tussentijds werd door Jort en Sander veel aandacht en vooral euro’s in het potje gevraagd voor de donaties voor Serious Request. Door de C1000 initiatieven konden Jort en Sander maar liefst 2000 euro bijschrijven en zouden zij later die avond op een totaal bedrag van 6315 euro uitkomen.

De Philips TV van De Zaak Electronics werd gewonnen door familie van den Berg. Toen om 21.00 uur Suzanne Stevens de laatste draaier aan het rad was en een Playstation spel gewonnen had, kon Erik Hulzebosch starten met zijn deel van de avond. Hij mocht drie kassabonnen trekken uit de deelnemende consumenten.

Erik kon maar liefst drie gezinnen verblijden met een bezoek van hem om live de prijzen te overhandigen. Dit deed hij aan Familie de Vos uit Heino die voor 250 euro C1000 waardebonnen wonnen. De tweede plaats was goed voor een Gazelle Miss Grace fiets gesponsord door RGT Heino en werd gewonnen door familie Pronk uit Heino. Daarna ging de Zaak Electronics bus met Bosch wasmachine naar familie Weijersma, wederom uit Heino. Zij wonnen deze hoofdprijs ter waarde van 949 euro.

Al met al kan zeer tevreden teruggekeken worden op deze ‘dolle boel voor het goede doel’ en hebben alle positieve klantenreacties geleid tot een geweldige show in Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.