poll sallander niet bang voor 21 december

De nuchterheid van de Sallander wordt deze week weer eens bewezen met de stelling op de website. Maar liefst 85 procent van de bijna driehonderd deelnemers aan de poll op staging2.sallandcentraal.nl zegt 21 december niet te vrezen. Twaalf procent van de stemmers denkt wel dat het einde der tijden is gekomen. De overige drie procent vinkte aan geen mening te hebben.

Talloze mensen wereldwijd geloven dat op 21 december de wereld vergaat. De kalender van de Maya’s houdt namelijk na deze datum op. Veel mensen hebben dan ook voorraden ingeslagen of zijn van plan te vluchten naar een veilige plek.

Volgens de NASA kunnen deze mensen beter gewoon doorgaan met hun leven op deze dag. De ruimtevaartorganisatie plaatste op haar site namelijk al een filmpje waarin uitgelegd wordt dat er op 22 december nog gewoon leven is.

Dat brengt ons dan ook direct bij stelling van deze week. We gaan de jaarwisseling gewoon meemaken en dat betekent dat we weer goede voornemens gaan formuleren. Doe jij ook mee aan de ‘traditie’? Zo ja, stuur gerust een mail naar redactie@sallandcentraal.nl en laat weten wat jouw goede voornemen is. Maar eerst kun je nog meedoen aan de stelling op de site. ‘Goede voornemens, daar doe ik niet aan!’. Ga naar staging2.sallandcentraal.nl en vink aan of je het eens bent met de stelling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.