plusklas obs heidepark naar sterrenwacht

De kinderen van de plusklas van OBS Heidepark uit Lemelerveld zijn al een paar weken bezig met een project over sterrenkunde. Zij zochten informatie op het internet en ze maakten prachtige presentaties. De kinderen presenteerden hun werkstukken met een PowerPoint presentatie aan de andere plusklassers.

“We weten nu het verschil tussen sterren en planeten, we kennen alle planeten van ons zonnestelsel, weten nu hoe een telescoop werkt en hebben geleerd om een PowerPoint presentatie te maken. Als afsluiting van het project gingen wij op bezoek bij sterrenwacht ‘Het Vechtdal’, waar we al onze kennis in het echt konden zien. Vooral Jupiter was mooi te zien met zijn bijbehorende manen.”

De plusklas is nieuw op OBS Heidepark. Voor de leerlingen met zeer goede leerresultaten en een uitstekende leerhouding, wordt elke dinsdagmiddag een speciaal programma aangeboden waar ze hun eigen talenten nog verder kunnen ontwikkelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.