peter pan presenteert kerstarrangement

‘Peter Pan pancakes & burgers’ presenteert met Kerstmis een speciaal 3-gangen keuzediner. Voor een prijs van 24,50 euro (voor kinderen tot en met 12 jaar is de prijs 14,50 euro) heb je keuze uit twee soepen, een hoofdgerecht (keuze uit alle hoofdgerechten die op de kaart staan) en een nagerecht in de vorm van een dessertbuffet. Het dessertbuffet bestaat uit diverse ijstaarten, verschillende soorten bavarois en schepijs, waarvan u onbeperkt kunt gebruiken.

Ook wordt er aan vermaak voor de kinderen gedacht. De speelzolder is reeds helemaal vernieuwd met verschillende nieuwe attributen, waarmee de kinderen zich kunnen vermaken.

Bij Peter Pan kun je meer krijgen dan alleen pannenkoeken. Er staan op de menukaart ook ‘Black Angus’-hamburgers, huisgemarineerde spareribs en boeren varkensschnitzels.

Op Eerste en Tweede Kerstdag zijn er twee rondes. De middagronde duurt van 13.30 uur tot 16.30 uur, de avondronde duurt van 17.30 tot 20.30 uur. Voor meer informatie, zie staging2.peterpanheino.nl . Reserveren voor de Kerstarrangementen is verplicht. Kinderen tot en met drie jaar doen gratis mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.