overeenkomst aver heino ondertekend

Aa: “Ik wil laten zien dat je rendabel biologisch kunt boeren. Als je ziet wat de reguliere landbouw aan gif gebruikt, dat kan ook anders.”

Aver Heino en Henk Aa kwamen bij toeval tot elkaar. De universiteit van Wageningen stopte met proeven op de boerderij en zette de opstallen te koop. Tegelijk wilde Daan Aa, zoon van Henk, eigenlijk wel wat meer directieruimte bij de Raalter vestiging van Beaphar. “Ik heb een paar dagen nagedacht en was er toen eigenlijk ook wel uit. Biologisch boeren, dat moest het worden. Ik blijf nog wel internationaal aan Beaphar verbonden, maar treed terug uit Beaphar Raalte.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.