oudere jongeren naar oud en nieuw party 25

De allereerste Oud en Nieuw Party 25+ voor de ‘oudere jongeren’ van Raalte en omstreken trekt flink wat belangstelling. ‟Hele vriendengroepen komen naar het feest om te genieten van de Engelse bluesrockers van de Danny Giles Band. We verwachten deze eerste keer al meteen een uitverkochte Brouwerszaal in De Leeren Lampe”, zo laat Bernadette Tulling, een van de organisatoren en initiatiefnemers weten. Van de beschikbare 250 kaarten zijn er inmiddels al 225 verkocht, zodat het bordje bijna uitverkocht uit de kast gehaald kan worden..

Volgens haar is het belangrijk om te weten dat het feest ‘beneden’ in de Brouwerszaal helemaal gescheiden is van het bekende en onder de Sallandse jeugd razend populaire Oud & Nieuw Party 16+ in de andere zalen van De Leeren Lampe. ‟Mensen kunnen dus niet heen en weer lopen. Als daar al animo voor is want de sfeer en muziek bij ons zal toch anders zijn. Danny Giles heeft wel laten weten minder blues en bluesrock dan normaal en meer classic rocknummers te zullen spelen. Onze bezoekers kunnen tussen 1 uur en half 2 ’s nachts naar binnen via de zijingang bij de Sallandse Landbierbrouwerij. In totaal waren er 250 toegangskaarten voor 12,50 te koop maar die zijn bijna weg. Een kaartje kopen kan alleen in de voorverkoop, niet aan de deur meer tijdens de jaarwisseling zelf.”

Kaarten zijn nog beperkt in de voorverkoop te koop bij Schulten Lederwaren Raalte, Primera Wijhe, Smulbaai Heino, De Leeren Lampe en online via deleerenlampe.nl

Niet alleen de oudere jongeren gaan tijdens de komende jaarwisseling feest vieren, ook de derde traditionele Oud & Nieuw Party voor de Sallandse jeugd zelf is inmiddels een succesvolle en uitverkochte traditie aan het worden bij De Leeren Lampe. Vanaf de leeftijd van 16 jaar is iedereen een uur na het vuurwerk welkom in de Music Factory, Theaterzaal, Club Light en de Brouwershut. DJ Rob Toonen en de Resident DJ’s maken er samen met een spectaculaire lasershow een goed begin van 2013 van. Ook hier kosten de toegangskaarten 12,50 in de voorverkoop, inclusief garderobe en consumptiemunt (members 2 consumpties) en gaat de voorverkoop als een speer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.