oplettende trucker brengt sint naar brede school

Sinterklaas stond woensdagochtend 5 december bij de Hartkampschool, maar trof daar een leeg gebouw aan. Sinds dit schooljaar is de Hartkampschool samen gegaan met De Ieme (Brede School Raalte Dorp). De kinderen van de nieuwe school zitten nu in het gebouw aan de Esstraat. Gelukkig kwam Sinterklaas onderweg een vader van twee ‘Brede School-kinderen’ tegen. Hij heeft Sinterklaas met zijn vrachtwagen op de juiste plek afgezet.

Eenmaal op de juiste locatie werd sinterklaas opgewacht door de kinderen en twee Pieten, die wel op de juiste school waren. De Goedheiligman werd welkom geheten door directeur Wim Finkers en Lotte en Julia van de Kinderraad. Daarna heeft de Sint met zijn Pieten alle klassen bezocht. Het werd een gezellige ochtend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.