Home / archiefcentraal / oostewechel nu officieel met pensioen

oostewechel nu officieel met pensioen

Ben Oostewechel heeft na ongeveer 26 dienstjaren afscheid genomen van Autobedrijf Mollink in Raalte. Om al zijn klanten, oud-klanten en (oud-)collega’s de mogelijkheid te geven om hem nog even de hand te schudden, werd er vrijdag een afscheidsreceptie voor hem gehouden. Dat gebeurde in de showroom van Autobedrijf Mollink.

Oostewechel begon op 16-jarige leeftijd bij toenmalig Autobedrijf Reinders. Hij begon als monteur, maar werd later ook schademonteur en spuiter. Toen Autobedrijf Reinders stopte, is hij bij autobedrijf Mollink gaan werken. Daar heeft hij ruim 26 jaar gewerkt als automonteur en op het magazijn. In de totaal 46 jaar dat hij als automonteur gewerkt heeft is er veel veranderd in de autowereld. De elektronica in auto’s is enorm toegenomen. Sinds hij bij Autobedrijf Mollink werkte, is hij ook leermeester geweest en heeft hij diverse stagaires en leerlingen begeleid.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.