ook in 2013 salland natuur fair

De Natuur Fair staat bekend om zijn spectaculaire demonstraties en ook die zullen in de editie van 2013 niet ontbreken. “We proberen dat programma deels te vernieuwen,” vertelt Wijnberg. Zo’n tien maanden voor de fair wil hij voor ons alvast een tipje van de sluier oplichten. “Er komt een soort van schaapsherder voor ganzen. Hij neemt Bordercollies met ganzen mee. Dat schijnt echt heel spectaculair te worden.”

Verder staat er voor de fair nog niet zo heel veel vast, tien maanden voor het evenement. Wat wel duidelijk is, is dat er vanaf nu al gehoopt moet worden op mooi weer. Het is en blijft een buitenevenement en dan moet je altijd hopen dat de weergoden je goed gezind zijn.

De organisatie van de fair roept Sallanders op om mee te denken over het programma. Wie tips heeft voor de organisatie voor bijvoorbeeld leuke programma-onderdelen, wordt verzocht contact met de organisatie op te nemen. “Het is immers een fair voor iedereen. We zouden het dan ook heel leuk vinden als onze bezoekers met ons mee willen denken,” aldus Wijnberg.

Wie leuke suggesties heeft kan die kwijt via staging2.sallandnatuurfair.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.