obs elshof helpt mee aan actie edukans

De leerlingen van OBS Elshof doen mee met de schoenendoosactie ‘Schoenmaatjes’ van Edukans. Alle 35 kinderen van OBS Elshof hebben samen met hun ouders een schoenendoos gevuld met schoolspullen, toiletspullen, speelgoed, knuffels en andere zaken die nuttig en leuk zijn voor kansarme leeftijdgenootjes wereldwijd. Zij zijn zich er allemaal van bewust dat niet alle kinderen in de wereld het zo goed hebben als zij.

De gevulde schoenendozen worden verzonden naar kinderen op scholen, in weeshuizen, vluchtelingenkampen, opvangcentra voor straatkinderen in landen als Ghana, Malawi, Irak en Oeganda. Voor de uitdeling werkt Edukans samen met lokale partnerorganisaties. Binnenkort worden de dozen naar een inzamelpunt gebracht, waarna ze verscheept worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.