Home / archiefcentraal / nu ook autoverhuur bij kroes

nu ook autoverhuur bij kroes

Autoschadeherstelbedrijf Kroes is gestart met een nieuwe dienst: autoverhuur. Wie tijdelijk een auto nodig heeft voor een dagje uit, een weekend weg of een bezoekje aan familie, is bij Kroes aan de Boeierstraat 8 in Raalte aan het juiste adres. Het bedrijf is aangesloten bij Autohopper, een autoverhuurbedrijf met bijna vijftig vestigingen door heel Nederland. “De vraag ontstond bij onze klanten, zowel particulieren als bedrijven. Wij willen graag aan deze vraag voldoen en onze markt verbreden”, aldus Arnout van der Stelt.

Voorheen stelde Kroes al vervangend vervoer beschikbaar wanneer de schade niet direct te verhelpen was. Met dit nieuwe initiatief hoeft er natuurlijk geen sprake te zijn van schade. Iedereen kan op een zeer eenvoudige en overzichtelijke manier een auto huren. “Voor iedereen die tijdelijk een auto nodig heeft is dit ideaal. Op onze site of op die van Autohopper kun je aangeven over welk type auto je voor welke periode wilt beschikken. Wij kijken of de auto tijdens de aangegeven periode beschikbaar is en nemen contact op met de klant. Zo simpel is het.”

Het concept is gestart met twee auto’s: één die zich in de A-klasse bevindt en een ander uit de B-klasse. “Het zijn nieuwe en schone auto’s die minimaal voorzien zijn van airco en een radio/Cd-speler”, laat Arnout weten. “En mocht de vraag naar andere klassen ontstaan, dan zijn wij flexibel genoeg om hier in de toekomst op in te spelen”, voegt Remco van der Sligte toe. Bij het online reserveren van een auto kan de klant zelf kiezen voor een aantal opties zoals een inzittendenverzekering, kinderzitje of navigatiesysteem. “De totaalprijs wordt direct zichtbaar, dus geen verrassingen achteraf. Je huurt al een auto voor 29 euro per dag. En inmiddels hebben de eerste belangstellenden zich al gemeld.”

Heb je tijdelijk een auto nodig, maar wil je hiervoor niet direct een eigen auto aanschaffen? Bezoek dan voor het huren van een auto en meer informatie de website www.autoschadekroes.nl of bel naar de verhuurbalie van Kroes via 0572 – 352442. Langskomen kan natuurlijk ook.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.