Home / archiefcentraal / nog geen tekenen crisis bij vuurwerk

nog geen tekenen crisis bij vuurwerk

De voorverkoop kwam bij Kruiper wat langzaam op gang. “Zo rond de kerstdagen is iedereen nog echt bezig met kerst vieren. Na de kerst merk je een toename van het aantal bestellingen.” De laatste jaren is het ook mogelijk om bij Kruiper online een bestelling te plaatsen. “Dat werkt hartstikke goed”, aldus Marcel. “Het is een stukje gemak voor de klant, je hoeft niet meer naar de winkel toe te komen om je formuliertje in te leveren.”

Marcel verwacht dit jaar dat de grotere ‘knalpijlen’ goed gaan lopen en ook de zogeheten ‘supershocks’ zouden wel eens op flink wat afnemers kunnen rekenen. “De normale shocks zijn altijd al populair onder de jongeren. Dit jaar is de supershock nieuw in het assortiment, deze is weer een stukje zwaarder en groter.”

“Qua aantal bestellingen lopen we nu ongeveer gelijk met vorig jaar.” Hoe het zit met de hoeveelheid geld die uitgegeven wordt, is volgens Marcel nog lastig te zeggen. “De grotere potten en pakketten worden namelijk nog vaak in de losse verkoop verkocht. Mensen wachten dan bijvoorbeeld het weer af of willen de aankoop eerst in het echt zien. Van de crisis is tot op heden nog niets te merken en wij zijn in ieder geval weer klaar voor een aantal mooie verkoopdagen.”

Lees ook

Bewoner Haverstraat uit huis gehaald na gasluchtmelding

RAALTE – De politie heeft vanmorgen een verward overkomende bewoner van de Haverstraat in Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.