nieuwjaarsduik 2013 bij t aspel

Ook in 2013 wordt er op 1 januari weer een Nieuwjaarsduik georganiseerd, en wel nabij sportzaal ’t Aspel. Dit wordt voor de vijfde maal op rij georganiseerd door Bas Hutten, maar waar hij dit de voorgaande jaren helemaal alleen deed, zijn er nu enkele mensen opgestaan om hem te helpen en het feest nog groter te maken. De organisatie wordt versterkt door Paul Schutte, Rinus Klein Koerkamp, Jos Bloeme en Harrie Huisman.

De Nieuwjaarsduik gaat vooraf aan de Nieuwjaarsreceptie van P.B. Mariënheem en de aanvang is zo rond 14.00 uur. Vorig jaar waren er ongeveer 50 deelnemers, waaronder ook mensen uit Raalte, Nieuw Heeten en Haarle.

De organisatie hoopt dat ook dit jaar weer op veel deelnemers die mee zullen doen, zowel uit Mariënheem als uit andere dorpen. Na de duik is er gelegenheid om te douchen in één van de kleedkamers bij de sportzaal. Alles wordt aangekleed met warme glühwein en hapje voor de toeschouwers en Gijs Koenjer (AK Sound) zal dit festijn voorzien van deskundig commentaar en muziek. Wie het mooist en zo origineel mogelijk gekleed is in badkleding(lingerie), maak kans op een mooie prijs.

Opgeven kan door een mail te sturen naar marienheemonline@gmail.com onder vermelding van ‘Nieuwjaarsduik 2013’, naam en telefoonnummer. Aanmelden kan ook rechtstreeks bij Bas Hutten.

De Nieuwjaarsduik 2013 wordt mede mogelijk gemaakt door Bas Hutten Tegelwerken (06- 1088 2912) en The Longhorn (staging2.the-longhorn.nl) “voor al uw feestjes en catering”.

[i]Veiligheid

Deelname is geheel op eigen risico. De organisatie neemt echter wel de nodige voorzorgsmaatregelen om er voor te zorgen dat de duik zo veilig mogelijk is. Het Rode Kruis (E.H.B.O.) is aanwezig. Als je twijfelt aan je gezondheid of medische klachten hebt doe dan niet mee maar kom gewoon kijken.

Voor meer informatie en het laatste nieuws, zie staging2.marienheemonline.nl[/i]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.