nieuwe sneeuwblazer bij ijsbaan heino

Nadat jarenlang met man en macht de sneeuw handmatig van de baan moest worden geschoven heeft IJsclub Ter Heyne uit Heino nu een sneeuwblazer aangeschaft. Afgelopen zaterdag vond de officiële overhandiging hiervan plaats door leverancier Edwin van der Steege uit Heino. Een eventuele sneeuwlaag kan nu veel makkelijker van de baan worden verwijderd, waardoor de ijslaag sneller kan aangroeien en de kwaliteit van het ijs ook ten goede zal komen.

Nadat in 2011 reeds een nieuwe schuur op de ijsbaan werd geplaatst om al het materieel te kunnen plaatsen en de bestaande schuur werd omgebouwd tot ruime kantine, blijft de ijsclub investeren in het zo optimaal mogelijk gebruik te kunnen maken van de ijsbaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.