nieuwe busverbinding raalte deventer

Sinds de ingang van de nieuwe dienstregeling op 9 december rijdt er tussen Raalte en Deventer een extra bus: busje 4. Deze streeklijn vormde eerder al de verbinding tussen Heeten en Deventer via Schalkhaar. Hier is nu dus een stukje door Raalte aan toegevoegd.

Waar de laatste stop van bus 4 zich voorheen in het centrum van Heeten bevond, ligt deze vanaf 9 december bij het station in Raalte. Dit betekent dat er zes haltes zijn toegevoegd aan het traject, te weten De Hoven, Pauluskerk, Westdorplaan, Postkantoor, Kruisstraat en Station NS.

De bus rijdt om het uur. Vanaf station Deventer telkens om 10 over heel en vanaf station Raalte om 7 minuten over heel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.