nieuw keukenmerk bij keukenexpert lveld

Keukenexpert Lemelerveld heeft vanaf december het merk Abbiamo in het assortiment. Dit merk sluit precies aan in de moeilijkere tijden die ook de keukenbranche kent. Het merk werkt met vaste prijzen zonder daarmee in te leveren op kwaliteit. Op Abbiamo zit 5 jaar garantie. Natuurlijk kunnen deze keukens door eigen monteurs van Keukenexpert geplaatst worden.

Abbiamo Keukens biedt negen zekerheden. Allereerst krijg je vijf jaar garantie. Daarnaast zijn de keukens milieuvriendelijk geproduceerd, worden kasten gemonteerd, zijn laden altijd volledig uittrekbaar en zit op elke lade en scharnier demping. Abbiamo staat daarnaast bekend om zijn zeer goede vochtbestendigheid. Keukenexpert Lemelerveld spreekt van Duitse kwaliteit in Italiaans design. Abbiamo biedt een uitgebreide collectie die aantrekkelijk geprijsd is.

MHK keukenexpert Lemelerveld levert al meer dan 40 jaar keukens en badkamers. “Wij kunnen alle werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren. Zodra wij klaar zijn met ons werk kunt u genieten van uw keuken en of badkamer,” stelt het Lemelerveldse bedrijf. “Ook doen wij kleine aanpassingen in uw keuken of badkamer. Apparatuur of werkblad vervangen, een badkamermeubel plaatsen u kunt er bij MHK keukenexpert voor terecht.”

Je vindt MHK keukenexpert in de Multimate bouwmarkt aan de Kerkstraat 27 in Lemelerveld. Zie ook staging2.keukenexpertlemelerveld.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.