Home / archiefcentraal / moonlight shoppen in luttenberg

moonlight shoppen in luttenberg

In Luttenberg wordt op vrijdag 14 december voor de zevende keer het Moonlight Shoppen gehouden. Een braderie geheel in kerstsfeer, om met een goed gevoel de feestdagen in te gaan. Je vindt er kerstmannen, sfeervolle verlichting, glühwein, een knisperend vuurtje en zo’n 20 standhouders. En dit alles met gezellige muziek op de achtergrond. Ook Coop Tingen doet een duit in het zakje met diverse ‘moonlightshopcoopjes’.

De formule van het Moonlight Shoppen is al zeven jaar succesvol in Luttenberg. Wat het Moonlight Shoppen in Luttenberg volgens de organisatie bijzonder maakt, is de kleinschaligheid. “Het is een avondje in gezellige kerstsferen. Op die manier hopen we de mensen alvast in de juiste stemming te brengen. En zeg nou zelf, het is toch ook gezellig, om met een glühweintje rondom een brandend vuurtje te staan?”

Moonlight Shoppen is te vergelijken met de Duitse kerstmarkten, alleen staan de standhouders hier niet in houten hutjes, maar hebben ze gewone marktkramen. Onder meer de horeca heeft een paar stands waar een soort ‘pruuverieje’ gehouden wordt en er zijn tal van stands die kerstartikelen verkopen. Het koor Palet en De Stroatkjals zijn aanwezig voor de muzikale omlijsting.

De Coop heeft tijdens het Moonlight Shoppen verschillende producten een speciaal prijsje gegeven en kun je er terecht voor een broodtas gevuld met een rozijnenbol, zes witte bollen en kerstkoekjes. Bij Coop Tingen is het ook mogelijk hapjes online te bestellen via www.hapjesservicetingen.nl en kun je gebruik maken van de gratis bezorgservice. Hier is meer informatie over te vinden op www.coopcompact-tingen.nl

Het Moonlight Shoppen vindt plaats in de Butzelaarstraat. De braderie opent om 18.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Zowel entree als parkeren is gratis.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.