miss molly and me in theater podium heino

In Theater Podium Heino staat op zaterdagavond 8 december ‘Miss Molly and Me’ met de voorstelling ´Rewind and Say Hello´. Een muziekvoorstelling met thema’s als liefde, geluk, verdriet en de pracht van het alledaagse.

In 2009, tijdens de voorbereidingen van ‘Marilyn Monroe; Diamonds are a girl’s best friends’ leerden ze elkaar kennen. Voordat ze er erg in hadden stonden de twee samen met Helge’s band Storybox in De Wereld Draait Door. Sindsdien maken zangeres Marlijn Weerdenburg en zanger/gitarist Helge Slikker samen muziek. Ze maken een uitgeklede vorm van Americana, met akoestische gitaren en minimale percussie. Folk en country komen ook aan bod.

Er worden liedjes geschreven over liefde, geluk, verdriet en het leven. Deze liedjes zijn een vast onderdeel in het maandblad ‘Linda’. Met hun hit ‘Saint Tropez’ komen ze in de Wereld Draait Door, en wil Paul de Munnik hun tournee regisseren. Al snel breken ze door met hun debuutalbum ‘Rewind and Say Hello’ en is het tijd om te gaan spelen op de plek waar ze vandaan komen; het theater.

Deze voorstelling vindt plaats op zaterdag 8 december 20.30 uur. Kaarten kosten 12,50 euro.

Kaarten voor deze en andere voorstellingen van Podium Heino, worden verkocht op de volgende verkooppunten:

De Smulbaai, Canadastraat 16 in Heino

Podium Heino, info@podiumheino.nl

Wereldwinkel, Canadastraat 44 in Heino

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten, ontwikkelingen en voorstellingen van Podium Heino? Op staging2.podiumheino.nl is inschrijven voor de nieuwsbrief mogelijk. Op deze website vind je tevens informatie over alle voorstellingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.