misha wil meer overheidsborden op straat

Gemeenteraadslid van 1 voor Allen Ben Misha wil dat er meer borden van de overheid op straat komen en minder van commerciële partijen. Dat schrijft hij in een brief aan het college van B&W van Raalte.

“De afgelopen weekenden was ik op zoek naar mijn overheid en behalve Zwolsestraat 16 waar ons gemeentehuis staat en het politiebureau in onze gemeente is de overheid onzichtbaar. Overal waar ik ben geweest heb je met privaatsectoren te maken. Daar is niks mis mee, maar volgens mij hoort er af en toe ook een bord te hangen van de overheid. “

Misha stelt borden voor als ‘respect’ en ‘geen discriminatie’ of ‘ga met een ander om zoals je ook zou willen dat ze met jou omgaan’.

“De overheid hoort ook kinderen en jongeren te inspireren en te stimuleren om in hun dagelijks leven respect te herkennen, te waarderen en te gebruiken,” aldus Misha. “Misschien is het een idee om een aantal van zulke borden langs het voetbalveld te hangen en in openbare gebouwen als het gemeentehuis en het Kulturhus.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.