lifestyle centre raalte vraagt jouw stem

Na het winnen van de gemeenteverkiezing voor Fitnessclub van het jaar 2012 is LifeStyle Centre Raalte door naar de provincieronde. Ook hier heeft het fitnesscentrum aan de Tjalkstraat 2 weer stemmen nodig om te worden uitgeroepen tot Fitnessclub van het jaar 2012.

Via http://fitnessclubvanhetjaar.nl/lifestylecentreraalte/ kun jij jouw stem uitbrengen op het Raalter fitnesscentrum. Met het uitbrengen van een stem help je de stichting Spieren voor Spieren en maak je daarbij kans op mooie prijzen.

Kijk voor meer informatie over LifeStyle Centre Raalte op staging2.lifestylecentre.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.