lifestyle centre is ook preventiecentrum

Lifestyle Centre Raalte is recentelijk gecertificeerd als Fik!Vak Preventiecentrum. Hiermee voldoet het Raalter fitnesscentrum aan de eisen van Fit!Vak (de brancheorganisatie van erkende fitnesscentra) én de Vereniging Sportgeneeskunde (VSG). Hiermee verdiende Lifestyle Centre als eerste fitnesscentrum in Raalte het kwaliteitskeurmerk ‘Fit!Vak Preventiecentrum’.

Huisartsen, fysiotherapeuten en andere professionals uit de eerstelijnszorg verwijzen steeds vaker door naar een dergelijke effectieve leefstijlinterventie. Dit gebeurt vooral bij mensen met overgewicht, obesitas of diabetes. Iedereen die als advies heeft gekregen om meer te bewegen omdat hij of zij te zwaar is of omdat diabetes is geconstateerd, lukt het vaak niet blijvend resultaat te boeken. Dit komt veelal door verkeerde adviezen, motivatiegebrek of een te lage trainingsbelasting.

Lifestyle Centre heeft voor deze mensen een persoonlijk trainingsprogramma ontwikkeld wat is gebaseerd op de nieuwste onderzoeken. In januari start Lifestyle Centre met het aanbieden van dit persoonlijk individueel begeleidingstraject en zoeken zij deelnemers, die gemotiveerd genoeg zijn en graag blijvend fit en gezond willen worden. Voor info of aanmelding kijk op staging2.lifestylecentre.nl/contact

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.