liederentafel en nieuwe cd roalter jongs

Mannenkoor Roalter Jong’s houdt op zondag 9 december opnieuw een Liederentafel in Brasserie Zwakenberg in Raalte. Speciaal hiervoor zijn boekjes gemaakt met de teksten van zo’n 60 liedjes die zijn geselecteerd uit het repertoire van het koor. Tijdens een spectaculaire act wordt ook de nieuwe CD ‘Een schot in de roos’ gepresenteerd. Hierop staan 15 diverse songs van het koor. Pastoor Jan Verweij zal dan de eerste CD in ontvangst nemen.

De bedoeling is dat de bezoekers een keuze maken uit de liedjes uit het boekje en dat deze vervolgens door iedereen worden meegezongen. Uiteraard treden de Roalter Jong’s zelf ook nog op deze middag.

Een jaar of vijf geleden is het roer bij het mannenkoor omgegaan. Het startte als shantykoor, maar dat is het allang niet meer. Liedjes uit de jaren 60 en 70, evergreens, luisterliedjes maar ook feestnummers behoren inmiddels tot het te zingen repertoire. Een aantal liedjes van de nieuwe CD wordt tijdens de samenzang gezongen. De CD wordt alleen deze middag aangeboden tegen een feestelijke introductieprijs en een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel, namelijk Make-A-Wish Nederland – voorheen bekend als Doe Een Wens Stichting – die de liefste wensen vervuld van kinderen van 3 tot en met 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

De zangmiddag start om14.00 uur en de zaal is een half uurtje eerder open. Kaarten zijn nog beperkt verkrijgbaar bij Multivlaai en De Wereldwinkel, beiden gevestigd in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.