Home / archiefcentraal / leuke prijzenpot open marienheem darttoernooi

leuke prijzenpot open marienheem darttoernooi

Er zijn geldprijzen, maar gezelligheid en een prima dartsfeer staan zoals de afgelopen zeven jaar voorop en dat maakt van het toernooi een mooi dartspektakel.

In de sporthal aan de Heemen worden tussen kerst en Nieuwjaar altijd meerdere activiteiten georganiseerd en daarom is de binnenzaal tijdelijk omgebouwd tot een gezellige feestzaal, de ideale plek om een darttoernooi te houden.

De zaal is om 11.30 uur open het toernooi start om 13.00 uur met de poule wedstrijden. Iedere deelnemer is dus verzekerd van 3 of meerdere wedstrijden.

Na de poulewedstrijden gaan de nummers 1 en 2 naar de winnaarsronde en de nummers 3en 4 naar de verliezersronde.

De finales worden zoals altijd op het grote podium gespeeld en gelukkig heeft Sander van Olphen zijn medewerking toegezegd om deze wedstrijden te callen.

Voor de winnaar van het enkelspel (WR) ligt een prijs van € 750,- klaar terwijl winst in de verliezersronde ook nog € 150,- oplevert. Het totaal prijzengeld is maar liefst €2000.- .

Het belooft een mooi en spannend toernooi te worden waar op hoog niveau gedart gaat worden. Niet alleen regionale toppers als Jan Willem Bannink en Sven Groen hebben zich opgegeven, ook onze Lakeside Wereldkampioen Cristian is van de partij. Meer informatie en inschrijving kijk op www.openmarienheem.nl

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.