lets go haalt lege statiegeldflessen op

Let’s Go! Houdt zaterdag zijn jaarlijkse flesseninzameling. De vrijwilligers (herkenbaar aan de oranje Let’s Go!-hesjes) halen die dag huis-aan-huis in Wijhe lege (statiegeld)flessen op. Nniet thuis? Geen probleem, dan mag je de flessen en eventueel kratten met bierflesjes bij de voordeur neerzetten of je flessenbon inleveren in de speciale bus bij de Albert Heijn of Boni in Wijhe. Deze bussen staan al sinds 28 december bij de flesseninzameling van beide supermarkten.

De opbrengst van deze actie wordt gebruikt om komende zomer de busreis van Letse jongeren te ‘sponsoren’ zodat ze een onvergetelijke vakantie in Nederland kunnen houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.