Home / archiefcentraal / leontien ladies ride weer naar raalte

leontien ladies ride weer naar raalte

Op 3 juni 2012 trok dit fietsevenement meer dan 4.000 deelneemsters naar de start in hartje Raalte. Ondanks het slechte weer, was de stemming opperbest en waren de reacties lovend.

Input van het Raalter bedrijfsleven en de Raalter bevolking bij het evenement maakten het feest dit jaar compleet: juist de lokale sfeer en betrokkenheid maken het festijn tot een geslaagd evenement.

Het merendeel van de deelneemsters was afkomstig uit Salland, maar ook was er deelname van vele fietsers uit heel Nederland. Van Noord-Holland tot Brabant en van Drenthe tot Zuid-Holland.

Voor deze tweede editie wordt weer samengewerkt met de CRT Wielervereniging uit Raalte voor het uitzetten van de routes. De ervaringen van vorig jaar worden gebruikt om een nóg mooier evenement neer te zetten.

De organisatie is erg blij met de inbreng van de diverse lokale partijen. De organisatie van het evenement wordt door Salland Marketing gecoördineerd.

De financiering van het project is zo goed als rond: zowel publieke als private partijen hebben weer toezeggingen gedaan om het evenement financieel te ondersteunen. Een aanvullende sponsoractie zal eveneens plaatsvinden.

Het Raalte bedrijfsleven en de horeca, de gemeente Raalte, Salland Marketing en de organisatie van Leontien Ladies Riede zetten gezamenlijk de schouders er onder om dit geweldige fietsevenement ook in 2013 weer een succes te laten worden.

Meer weten? Kijk dan alvast op: www.leontienladiesride.nl Inschrijven kan vanaf vandaag.

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.