Home / archiefcentraal / led lampjes in buurtboom bellinckhof

led lampjes in buurtboom bellinckhof

Elk jaar zetten de bewoners aan de Bellinckhof in Raalte-Noord een kerstboom in de wadi voor hun huizen. Dit jaar zitten er echter geen traditionele lampjes in de boom, maar speciaal aangeschafte led-verlichting.

Net als de ondernemers in Raalte-centrum, vinden de bewoners aan de Bellinckhof, duurzaamheid erg belangrijk. Verder zijn de bewoners reeds in september op zoek gegaan naar een zogenaamde overtollige kerstboom. Ook dit vanuit de gedachte van duurzaamheid. Na de kerstdagen zal de boom in stukjes worden gezaagd en fijngemalen worden door de Rova.

Lees ook

‘Hoe dan ook, die 550 kilometer komt op de teller’

André Katoele uit Heino en John Koolhof uit Raalte fietsen alternatieve Roparun HEINO/RAALTE – De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.