Home / archiefcentraal / kwiek verliest van westlandia

kwiek verliest van westlandia

Klink/Nijland Kwiek heeft zaterdagavond de thuiswedstrijd van Westlandia verloren. De Raalter formatie had goede zaken kunnen doen op de ranglijst, maar verloor in sporthal Tijenraan met 22-23.

Kwiek won de laatste drie wedstrijden, maar zaterdagavond lukte dat niet. In de eerste helft hadden de handbalsters uit Raalte moeite met de defensieve dekking van de gasten uit Naaldwijk, die bovendien veel lengte in het team hadden. Na een 12-13 ruststand had de thuisploeg een sterke fase en kwam daarin op voorsprong. De dekking stond goed, maar aanvallend werden er veel kansen gemist. Na de opleving van Kwiek herpakte Westlandia zich ging de wedstrijd gelijk op richting het einde. Uiteindelijk verloor Kwiek met één doelpunt verschil.

Door deze nederlaag is Kwiek er niet in geslaagd om aansluiting te vinden met de bovenste ploegen en ziet de ploeg Westlandia op gelijke hoogte komen. Beide ploegen zijn terug te vinden in de middenmoter van de Eerste Divisie met 14 punten uit acht wedstrijden.

Lees ook

Zorgverzekering voor minima van gemeente Raalte

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte met een laag inkomen kunnen een zorgverzekering afsluiten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.