kwiek d1 eerste kampioen van de club

Klink-Nijland Kwiek D1 is als eerste team van de handbalvereniging dit seizoen kampioen geworden. Uit zeven wedstrijden hebben de jonge dames de volle winst behaald en zijn ze met veertien punten onbetwist kampioen geworden. De meiden hebben de rest van de ploegen in de competitie met vier punten of meer achter zich gelaten. Afgelopen zaterdag werden de kampioenen in de rust van het duel Klink-Nijland Kwiek Dames 1 tegen HV Westlandia gehuldigd door de voorzitter. Ze hebben allemaal een mooie oorkonde ontvangen.

Kampioensfoto

Ben jij ook kampioen geworden? Stuur dan een mooie kampioensfoto voorzien van een tekstje over afgelopen seizoen naar redactie@sallandcentraal.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.