kwiek 1 wint in tenue met nieuwe sponsor

Klink-Nijland Kwiek 1 heeft zich zaterdagavond 15 december in de wedstrijd tegen Eurotech/Bevo HC, die met 31 – 25 gewonnen werd, gepresenteerd in het nieuwe tenue met het logo van de nieuwe hoofdsponsor Klink-Nijland. Tevens prijkt op de shirts en broeken de namen van de subsponsoren Drankenhandel Korbeld, Installatiebedrijf ITR en Intersport Schutte.

Voorzitter Wim Kieftenbeld was bijzonder blij dat hij het team met de nieuwe shirts aan het publiek kon voorstellen. Doordat Kwiek deze laatste wedstrijd van dit jaar met duidelijke cijfers wist te winnen was het een zeer geslaagde avond.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.