Home / archiefcentraal / koos haalt bijna 400 euro op voor sr 12

koos haalt bijna 400 euro op voor sr 12

Bij KOOS kinderopvang, locatie Wijsneus aan de Brink in Raalte, was het op woensdag 19 december een drukte van jewelste. De groepsleiding had een avond georganiseerd voor alle ouders en kinderen, waarbij werd gestart met een lampionnenoptocht. Aansluitend was er op het buitenterrein een markt, om zo geld op in te kunnen zamelen voor 3FM Serious Request. Daarnaast hadden de kinderen van het kinderdagverblijf de afgelopen weken flink geknutseld, deze werkjes werden ook verkocht.

Voor de vele aanwezigen was er gelegenheid om onder andere koffie, warme chocolade melk of glühwein te drinken met wat lekkers erbij. Voordat de avond kon beginnen en al dit lekkers en moois verkocht kon worden, heeft de groepsleiding een ronde door Raalte gemaakt. Daar hebben ze de plaatselijke ondernemers gevraagd om KOOS te sponsoren. Hier werd volop gehoor aan gegeven. Er werden verschillende dingen gedoneerd zoals pannenkoeken, bitterballen en taart. Dit alles vond plaats in een (gesponsorde) verwarmde en sfeervol verlichte tent.

De totale opbrengt van deze actie bedraagt bijna 400 euro. Dit bedrag zal vrijdagavond in Enschede bij het Glazen Huis overhandigd worden.

Lees ook

Plannen nieuwe inrichting N337 bij Den Nul en Olst ter inzage

ZWOLLE – De plannen voor een nieuwe inrichting van de Rijksstraatweg (N337) in Den Nul …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.