kookworkshop en houtbewerking voor kinderen

Landstede Welzijn houdt verschillende workshops voor kinderen van groep 5 tot en met groep 8.

Kookworkshop in Wijhe

Zit je in groep 5 of 6 en vind jij het leuk om te koken of wil je het proberen? In vier weken worden veel lekkere gerechten gemaakt, zoals toffe peer. Tijdens de laatste les mogen deelnemers één gast meenemen om te komen eten. Op vrijdagmiddag 18 januari start de kookworkshop in de BSO van Kindercentrum de Bieënkorf aan de Lange Slagen 31 in Wijhe. De kookworkshop is van 15.30 tot 17.15 uur. De eigen bijdrage voor het hele cluster is 16 euro, graag tijdens de eerste les betalen.

Kinderen uit groep 7 en 8 kunnen zich opgeven voor het cluster dat 1 maart start. Bij opgave graag bijzonderheden/allergie/dieet doorgeven.

Houtbewerken in Olst

Zit je in groep 5, 6, 7 of 8 en vind je het leuk om met hout te werken? Maak in acht weken je eigen houten speelgoed. Er is keuze uit onder andere een helikopter, watermolen, huisjes, catamaran, trein, kerkjes, en boten. Vanaf woensdag 16 januari wordt gestart van 13.30 tot 15.00 uur op de zolder van ’t Olde Postkantoor aan de Aaldert Geertsstraat 39 in Olst. Tijdens de eerste les kunnen de deelnemers uitzoeken wat ze willen maken. De eigen bijdrage is 20/25 euro, afhankelijk van wat je gaat maken. Graag het totaalbedrag de eerste les meenemen.

Info en opgave

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Landstede Welzijn Olst-Wijhe, 0570-562529 of welzijnolstwijhe@landstede.nl. Opgaven graag via de mail, voorzien van naam, groep, adres, telefoonnummer en bijzonderheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.