klankschalen en yoga in de yurt

Dinsdagavond 18 december houdt Gerard Somer, klankmasseur-therapeut uit Deventer, een klankmeditatie in de sfeervolle Mongoolse Yurt (ronde tent) van Guusta Zuurbier in Den Nul.

Liggend of zittend kan je jezelf, of een ander, in deze drukke periode als afsluiting van dit jaar trakteren op een ontspanning. Misschien wordt het wel een reis naar de Mongoolse steppen, want Gerard stemt af op de behoefte van de deelnemers. Soms is het klankconcert een woordeloze meditatie, soms begeleidt hij de klanken met een verhaal of een wijze uitspraak.

De klankreis vindt plaats op initiatief van Maike van Aartsen en Marjoline Kampinga, yogadocenten, die beiden enkele yoga-oefeningen zullen begeleiden voorafgaand aan het klankconcert. Zij geven sinds een jaar elke dinsdagavond yoga in de Yurt.

Dinsdag 18 december, 20.00-21.30 uur, thee na afloop

Damshoekweg 2, Den Nul

kosten 11 euro

info en opgave 0570-606048 of marjoline.kampinga@versatel.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.